Skip to content

Naast interim-manager of projectmanager, ben ik ook beschikbaar voor presentatieklussen, adviestrajecten én als trainer.

Presentatieklussen

Door het organiseren van netwerkbijeenkomsten én mijn werk als trainer, kwam ik erachter dat ik het erg leuk vind om voor een groep mensen te staan en in te spelen op onverwachte vragen. Organiseer jij een event waarbij je een presentator nodig hebt? Of iemand die mensen toespreekt en uitleg geeft? Neem dan gerust contact met me op. Wie weet kan ik jou helpen.

Adviestrajecten

Ik heb veel ervaring in adviestrajecten binnen de kinderopvang. Ik geef advies over: (1) pedagogisch handelen, (2) advies over hoe te voldoen aan wet- en regelgeving én (3) advies over beleidsstukken (staat alles erin en is het duidelijk?). Ook adviseer ik over hoe je meer publiciteit kunt genereren voor jouw evenement. Dit laatste is overigens niet specifiek gericht op de kinderopvang.

Trainer

Door mijn ervaring als trainer bij ICT-bedrijf Cloudwise, kwam ik erachter dat ik energie krijg om voor een groep mensen te staan en ze training te geven. Bij Cloudwise lag een kant-en-klare training klaar die ik mezelf eigen heb gemaakt. Heb jij ook een kant-en-klare training liggen en zoek je iemand die de training aan één groep of meerdere groepen wil geven? Dan kan ik jou misschien wel helpen!

Contact?

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Back To Top