Skip to content

Ligt er al een tijdje een mooi project voor jouw organisatie op de plank, maar ben je er nog niet aan toegekomen om dit uit te voeren? Wie weet kan ik jou als projectmanager ondersteunen!

Projectmanagement

Van een aantal uren per maand tot meerdere dagen per week: op flexibele basis ben ik beschikbaar als projectmanager. Ik heb met veel ervaring binnen de kinderopvang, maar sta ook open voor organisaties binnen het sociale domein en het onderwijs. Ik ondersteun organisaties graag op het gebied van planning & organisatie, budgetbeheer, marketingactiviteiten én eventorganisatie. Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en het snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ik ga altijd voor het beste resultaat binnen het beschikbare budget.

Werkzaamheden

Je kunt mij onder meer inschakelen als:

Ervaring

Een greep uit mijn eerdere werkzaamheden:

Medeoprichter | 4 keer per jaar

Als medeoprichter van dit netwerk voor zzp’ers in de gemeenten Nieuwkoop en De Ronde Venen, organiseer ik vier keer per jaar een netwerkborrel inclusief workshop.

Interimlocatiemanager | 4 maanden

Ik was verantwoordelijk voor het aansturen van een sport BSO (Buitenschoolse opvang) met twee groepen. Ook coactie ik de locatiecoördinator van een andere locatie. Ik zat de vergadering voor en zocht samenwerkingen op met andere vestigingen.

Trainer | 10 maanden

Ik gaf docenten op basisscholen en middelbare scholen in het hele land training over Chromebooks en Google. Ik legde uit wat Chromebooks zijn en wat de verschillen zijn met een gewone laptop of computer. Vervolgens gaf ik training in onder meer Google Drive, Google Docs en Google Forms. De deelnemers gingen na de theorie zelfstandig met een opdracht aan de slag en konden mij vragen stellen.

Eventmedewerker | 4 maanden

Gedurende vier maanden heb ik een eventmedewerker vervangen die met zwangerschapsverlof was. Ik organiseerde in deze periode 2 bijeenkomsten voor klanten. Ik was verantwoordelijk voor de PR, de planning, het draaiboek, het contact met sprekers, de aanmeldingen van klanten én het regelen van locaties. Tevens organiseerde ik fotoshoots met collega’s voor de website van het bedrijf.

Beschikbaarheid

Heb jij een project waarbij je wel wat extra hulp kunt gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen. Als we een match zijn, bespreken we samen voor hoeveel uren per periode ik aan de slag ga. Goed om te weten: ook voor eenmalige opdrachten van korte duur ben ik beschikbaar.

Back To Top