Skip to content

Referenties van enkele van mijn opdrachtgevers. Lees hoe ze mijn werk en de samenwerking hebben ervaren bij hun bedrijf.

Speel- Inn & Jump- Inn – Saartje Kinderopvang
Marina heeft bij Saartje Kinderopvang in de rol van coach een groot team naar een hoger niveau getild. Daarnaast heeft Marina prima werk verricht bij Speel-Inn en Jump-Inn kinderopvang in de rol van manager. Marina is kundig, breed ontwikkeld, gedreven en fijn in de omgang. – Ramon Buijs
Kinderopvang de Ronde Venen

Marina heeft ons veel werk uit handen genomen door ons AVG beleid op te stellen en te implementeren op de verschillende locaties. Daarnaast heeft zo ook het risico en veiligheidsbeleid volgens de IKK wetgeving opgesteld en geïmplementeerd. Nu kunnen mijn eigen medewerkers er zelfstandig mee verder. Marina dacht goed mee over de manier om deze 2 projecten aan te pakken. Ze werkte zelfstandig en kwam regelmatig op de locaties om input van de medewerkers te krijgen, maar ook om te kijken of alles volgens afspraak/plan werd uitgevoerd. Als leidinggevende hadden Marina en ik ook regelmatig contact over de voortgang. Mochten er in de toekomst weer projecten langs komen waar wij op dat moment niet de juiste mensen of tijd voor hebben, zullen wij zeker weer gebruik maken van haar diensten.

BINK Kinderopvang

Marina werkte 3 maanden als interim klantadviseur bij Bink kinderopvang en daar werden we heel blij van. Ze is betrokken, pakt alles snel op en klanten voelen zich gehoord. Daarbij denkt ze verder dan waarvoor ze direct verantwoordelijk voor is en is ze een fijne en bevlogen collega.

Back To Top