Skip to content

Hoi! Wat leuk dat je even komt kijken op mijn website! Graag stel ik mezelf even aan je voor.
Mijn naam is Marina Korenwinder! Sinds 2018 ben ik als zzp’er flexibel inzetbaar op interim en projectbasis. Nu zul je vast denken, ‘flexibel inzetbaar, in wat dan?!’. Met mijn kennis van de afgelopen jaren in o.a de kinderopvang ben ik op verschillende vlakken inzetbaar. Van interim operationeel manager tot aan de implementatie van je nieuwe softwaresysteem in de kinderopvang, maar ook voor het organiseren van events voor je medewerkers of klanten. Daarnaast ben ik ook inzetbaar als toezichthouder kinderopvang. Onder het kopje diensten vertel ik je graag meer over de verdere mogelijkheden.

Het meest happy ben ik in een omgeving waar organisatorisch en strategisch wordt gedacht/ gewerkt. Waar flexibel werken gewaardeerd wordt en zelfstandigheid en vrijheid op nummer een staan.

Wie ik ben als persoon? Ik ben een vrolijke, optimistische vrouw welke van hard werken houd. Ik ben makkelijk in contact met andere en vind snel mijn weg binnen een organisatie.

Ben jij opzoek naar tijdelijk (extra) ondersteuning? Schroom dan niet om contact op te nemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

over marina korenwinder
Back To Top